Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Home> Nā Huahana> ʻO Perilla huaʻai> ʻO Liloletic Acid Toot Tootils Perillal> ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe
ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe
ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe
ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe
ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe
ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe

ʻO kēlā me keʻano o nāʻano maʻamau 100% kūlohelohe

ʻO keʻano o ka uku: L/C,T/T

Nā kaʻa: Ocean

Huahana Huahana
Huahana Huahana

ʻO BrandKuuwahi

Hāʻawe & lawe
Nā Uniona Kuai : Piece/Pieces
ʻAno pūʻolo : Kākau
Hōʻike Huahana

Kaʻai lōʻihi o ka aila o Perillal kūkulu i ke koko koko kiʻekiʻe, hyperlipidemia, a me nā mea haʻahaʻa haʻahaʻa; pale aku i nā atterosordoris, hanaʻino i ka thrombosis; hōʻemi i ka thrombral cerebral a hiki iā ia ke pale i ka oneet o nā maʻi cardiovascular; hoʻonui i ka hana kanaka; E hoʻoponopono i ka metabolisty kino a me ka lohiʻana i ke kino; lohi a pale aku i ka hopena o ka maʻi a Alzheimer; pale aku i ka momona momona a me ka maʻi maʻi; a he mea kūpono hoʻi i ka paleʻili a me ka luhi kaumaha.

ʻO kaʻaila Perkilla e lawe i kaʻailaʻaila mai Perlalla. Uaʻikeʻiaʻo Perilla i kapaʻiaʻo Red Perlalla, Permilla, a me Perlalla. ʻO ia kekahi o nā batch mua o ka lāʻau lapaʻau a me nā mea kanu e ae e ka'āina. He hana ia o ka hoʻopauʻana i ka phlegm, e hoʻoponopono i nā māmā, hōʻoluʻolu i kaʻeha, detoxification a me nā hopena'ē aʻe. ʻO Perlala kahi mea kanu wahine kahiko o kaʻohana Lūkini. ʻIkeʻia hoʻi e like me ka sumiʻulaʻula a me ka palaoaʻulaʻula, ua māheleʻia i ko mākou'āina. ʻO nā lau o Perlala he'ōmaʻomaʻo aʻulaʻula paha.

Eia nā'ōlani manu o nā lau, a loaʻa i nā hana e hoʻomaha ai i kaʻili a me ka hoʻokaʻawaleʻana i ka pākēnika, hoʻowahāwahā i nā'āpana waena, a me ka hoʻopaʻaʻana i nā'āpana.

Hiki ke hoʻopau pololeiʻia nā aila o Perlalla: E lawe i kahi awelika o 5-10 ml i kēlā me kēia lā; E hoʻolei i ka laiki, palaoa a iʻole nā ​​buns a iʻole e hōʻemi ai i ka dosage a hiki i ka 1-5 ml no nā keiki. Hiki ke hoʻohanaʻia i nā kīʻaha anuanu: hoʻohuiʻia i nā kīʻaha anuanu a iʻole nā ​​meaʻai; hiki ke hoʻohanaʻia i ka kukeʻana e hana i ka palaoa, a hāʻule i loko o ka puaʻa palaoa, hoʻoheheʻe, a me ka waiū. Hiki ke hoʻohui pūʻia me nāʻaila maʻamau e like me Syeran Ope aila, Petaut aila a iʻole ailaʻaila a iʻole ka aila i loko o ka 1: 5-1: 10 no kaʻaiʻana.

Perilla Oil Brain

Ka hiki ke hoʻolako a me nā ʻike hou ...

PackagingKākau

'OhanahanaUnlimited supply

Nā kaʻaOcean

Kahi o ka hoʻomaka''Ō'ōleloʻo Kina

Ka hoʻolakoʻana i ka ponoUnlimited supply

ʻO Portdalian, shanghai, guangzhou

ʻO keʻano o ka ukuL/C,T/T

ʻO IncotermFOB

ʻO nā pōmaikaʻi Perilla
ʻO Perilla Spring Spring Canada
Dr Adorable Perillable Perillas

Huahana keʻokeʻo

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Contact Us
Subscribe
Social Media

Kuleana kope © 2024 Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd Nā kuleana a pau.

E hoʻouna i ka noi
*
*

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna