Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Home> Nūhou> Ka hoʻonuiʻana o Perilla i loko o ka mākeke honua
April 15, 2024

Ka hoʻonuiʻana o Perilla i loko o ka mākeke honua


Ka hoʻonuiʻana o Perilla i loko o ka mākeke honua
1. Eʻimi i ka hiki o nā mākeke honua
Perkilla, he mea kanu me ka mea kanu me ka momona kūʻokoʻa a me ka lāʻau lapaʻau, he kumu ākea ākea ākea ākea. Me ka wikiwiki o ka honua a me ka hoʻomaikaʻiʻana i kaʻike olakino olakino, ke koi no Pertilla ma ka uluʻana o ka mākeke honua. No laila, e hōʻike ana i kaʻoihana o Perllation o Perlalla a me kaʻimiʻana i nā mākeke honua he nui loa no ka ulu nui o kaʻoihana.
2.ʻO keʻano kūpono a me ke kūkuluʻana
I mea e hoʻokō ai i nā pono o ka mākeke o ka honua a hoʻomaikaʻi i ka hoʻokūkū o nā huahana Perilla, pono e hoʻoikaika i ka hana maikaʻi a me ke kūkuluʻana i ka maikaʻi o Perilla. Hoʻopili kēia me ka hoʻokumuʻana i nā kūlana kūpono a me nā kaʻina hana no ke kaʻina hana holoʻokoʻa, e koho ana, e hoʻopaʻa ana i ka maikaʻi a me ka palekana o nā huahana Perilla. I ka manawa like, hoʻoikaika i ka nānāʻana a me ka ho'āʻoʻana i ka maikaʻi o nā huahana Perilla, a hoʻomaikaʻi i ka pae kiʻekiʻe o nā huahana Perilla.
3.ʻO ke kūkulu inoa inoa a me ka hoʻolahaʻana
ʻO ka hale kūʻai inoa a me ka hoʻolahaʻana i ka hoʻolahaʻana i keʻano o ke kaʻina hana o ka hoʻonuiʻana i nā mākeke honua. Ma ke kūkuluʻana i ke kiʻi hōʻailona o Perlalla a me ka hoʻonuiʻana i ka kaulana a me ka inoa o nā huahana Perilla, hiki ke hoʻonui i nā huahana o Perlalla. I ka manawa like, nā hana kūʻai aku i hāʻawiʻia e like me ka pūnaewele pūnaewele, nā papa hana pūnaewele, e hoʻolaha ana i nā huahana o Pertilla
4. ka hoʻokumuʻana o nā hui a me nā āpau
No ka hoʻonuiʻana i ka hoʻokūkū hoʻokūkū honua o kaʻoihana perillas Ma ka hoʻokumuʻana i nā pilina pili pili me nā'ōnaehana noiʻi holoʻokoʻa,ʻoihanaʻoihana,ʻoihana, a me nā mea kūʻai aku, a me nā mea kūʻai aku, a me nāʻoihana kūʻai aku I ka manawa like, hui pū i nā huiʻoihana honua a me nā hoʻolālā maʻamau, e komo i ka hopena a me ke kūkākūkāʻana i kaʻoihana Perillation ma ka Pūnaewele International.
5. Ka hoʻololiʻana o ka moʻomeheu a me ka hoʻolaha
E like me ka mea kanu me nā hui moʻomeheu waiwai, hiki ke hoʻonui i ka maikaʻi o kāna mea hoʻonani i loko o ka mākeke o ka honua ma o ke kālepa moʻomeheu a me ka hoʻolahaʻana. Hoʻonohonoho i nā hana lapaʻau perillas, hōʻikeʻia, nā seminars a me nā hana'ē aʻe e hōʻike ai i nā hana moʻomeheu maʻamau, a me nāʻoihana olakino olakino. Ma o ke kālepaʻana a me ke kākoʻoʻana, e hoʻoikaika ana i ka hoʻomaopopoʻana a me ka hoʻomaopopoʻana i Perilla, a hoʻolaha i ka hoʻonuiʻana i Perlala ma ka mākeke Interla.
I ka hōʻuluʻuluʻana, ka hoʻonuiʻia o Perlalas i ka mākeke honua e pono ai i ka noʻonoʻoʻana i ka nui o nā mea nui. Ma ka hoʻoikaikaʻana i ka maikaʻi a me ke kūkuluʻana i nā hale kūʻai, nā hale kūʻai aku a me ke kālepaʻana, a me keʻano o ke kālepaʻana a me ka hoʻololiʻana o kaʻoihana pūnaewele hiki ke hoʻokōʻia kaʻoihana.

ʻO kā mākou huiʻoihana ma Perillas huahana: Perilla firm.perillal huaʻai a me Perlalla

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Contact Us
Subscribe
Social Media

Kuleana kope © 2024 Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd Nā kuleana a pau.

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna