Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Home> Nā Huahana> .PiLilla hua> Keʻokeʻo keʻokeʻo keʻokeʻo> ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe
ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe
ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe
ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe
ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe
ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe

ʻO Perilla Lips Powder kiʻekiʻe

ʻO keʻano o ka uku: L/C,T/T

Huahana Huahana
Huahana Huahana

ʻO BrandPūnaewele Clounya

Hāʻawe & lawe
Nā Uniona Kuai : Piece/Pieces
ʻAno pūʻolo : Kākau
Hōʻike Huahana

Perilla secope

1. Perilla porridge: 6 mau puʻu o nā lau o Perilla, 50 mau pahu o ka laiki caponica, a me ka nui kūpono o ke kō. E holoi i ka laiki caponica me ka wai maʻemaʻe. E hoʻohui i kahi nui o ka wai i ka casserole, hoʻohui i nā lau o perlalla, boil no hoʻokahi mau minuke, e wehe i ke koena no ka hoʻohana hopeʻana.

E hoʻohui i ka wai i ka ipuhao, lawe mai i kahi bila, hoʻohui i ka laiki a me ka pākī a me kaʻeke kuke. Ke kukeʻia ka porridge, hoʻohui i ka wai o Perlala Leaf a me ke gula ʻO nā lau Perilla,ʻo ia hoʻi a me ke mahana, a loaʻa nā hopena o ka hōʻehaʻana, e hoʻomaha ana i ka maka, a hoʻolaha i ka naʻau.

Hiki i nā lau o Perlalla ke kīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwī. ʻO kona infusion he hopena inhibitory i nā maʻi maʻi maʻi. ʻO nā lau Perlilla a me nā ualaʻo Japonica i kukeʻia i loko o ka hopena o ka'ōpū o ka'ōpū a me ka nui o ka'ōpū. He kūpono kēia papa hana no nā pēpē brail a he kūpono no ka poʻe e hoʻohālikelike i nā anuanu a me nā anu.

2. Perilla a me PORS Porridge: 10-15 Grams of Perillas, 10-15 Grams of Ma ricls, a me 100 mau gram o ka laiki zai za za za brits ʻO ka mea mua,ʻo Mash ka hua moa a me nā hua moa i loko o ka lepo, a laila e hoʻohui i ka wai a laila e kuke i ka wai no kaʻaiʻana. He mau waiwai laxative. He kūpono no nā maʻi e like me nā wahineʻelemakule, nā wahine hānai, a me nā maʻi maʻi me ka paʻakikī i ka hoʻomaʻemaʻeʻana i nā collas

3. 300 mau mea nui o nā lau'ōpio'ōpio i loko o ke kapa anuanu. Kaʻaila ikaika, msg, soy sauce, ailaʻaila sesame. E holoi nā lauʻo i nā lau Perlalla, hoʻokomo iā lākou i loko o ka poti o ka wai kīnā, e lawe iā lākou, e holoi iā lākou, e holoi iā lākou, e holoi iā lākou, e holoi iā lākou, e holoi iā lākou, e holoi iā lākou, e holoi ana iā lākou. Eʻokiʻoki i nā'āpana a kau i ka papa, e hoʻohui i ka paʻakai, Monosodium Glutuate, Sesamen, Hoʻohui maikaʻi a lawelawe pono a me ka lawelaweʻana. He kūpono kēia kīʻaha no ka maloʻo, nā chill, maʻi, ka'ōpū, ka hopena o ka'ōpū a me nā hōʻailonaʻeha. Hiki ke hoʻoikaika i nā poʻe olakino ke hoʻoikaika i ko lākou kino, e hoʻomālamalama i ko lākouʻili, e hoʻomaʻemaʻe i ko lākou mau maka, hoʻomaikaʻi i ko lākou mau maka a hoʻopau iā lākou i ka wā e hoʻopau ai lākou i ka poʻe olakino. ʻAʻole ponoʻo ka poʻe me nāwaliwali o QI.

4. E inuʻo Perlalla: 3-5 mau lau hou o Perlalla. keʻokeʻo keʻokeʻo. Holoi a inu i nā lau perilla, e kau iā lākou i loko o kahi kīʻaha a brew me ka wai wai. E hoʻohui i ke kō e hana i kahi inu hoʻomaha. ʻO kēia wai inu ka hopena o ka hoʻoikaikaʻana i ka'ōpū a hōʻoluʻolu i ka wela. ʻO ka inuʻana e ka poʻe olakino e hiki i ka wā wela ke hoʻonui i nā mea kūʻai aku, kōkua i ke aniani, e pale aku i ka maloʻo a me nā maʻi'ē aʻe.

5. Nā mea kanu no Perlalla Sings Dumpling: 300 grams of perlallas, 1000 mau grama o ka palaoa palaoa. ʻO ka manawa: Sugar, Lard. E holoi i nā hua palaualelo, ho'ēmi i ka wai, hoʻonoho iā lākou i loko o ka ipu a hoʻomoʻi iā lākou i loko o ka ipuhao, e huki iā lākou i nā'āpana. E hoʻohui i ka lard a me ke kō a me ke kō a hui pū me ka hoʻopiliʻana i kahi hoʻopiha. E kāwili i ka palaoa palaoa glutinous me ka wai wai e hana ai i nā pōpō palaoa, e hoʻohui i nā hoʻopiha piha, e kuke ai i ka wai wai wai Ua hoʻopiliʻia kēia Dumpling i nā hua o Perillal a me Glutunous i ka laiki e hoʻoikaika ai i ka'ōpū a me ka'ōpū. Loaʻa iā ia nā hopena o ka hoʻonuiʻana i ka waena waena a me ka nānāʻana, e hoʻoponopono ana i nā qi a me nā māmā. He kūpono ia no nā hōʻailona e like me ka huhū a me ka wheezing me ka phlegm nui, ka paleʻana, ka paʻaʻana a me nā hōʻailona a me nā hōʻailona'ē aʻe a me nā hōʻailona'ē aʻe. ʻO nā poʻe me nā mea palupalu a me ka'ōpū a me ka'ōpū a me ka huehue e pale ai i ka laweʻana.

Ua kaulana loa ia ma JiangSu, zhejiang a me Shanghai eʻai i nā pōpō laiki o Perlilla ʻO ka poʻe kahiko e hoʻomaʻemaʻe pinepine i nā mea kanu i nā mea i hala i nā hua o nā musilla ma mua a i hope o ka hale i ke kauwela mua. Ma hope o ka Autumn, hōʻiliʻili lākou i nā hua o Permilla a hoʻomaloʻo iā lākou i ka lā a mālama iā lākou i nā bottles no ka hoʻohana hopeʻana. Akāʻo ka hapa nui o ia i hāʻawiʻia i ka makahiki'ōpio a iʻole nāʻohana'ē aʻe a me nā hoaaloha,ʻo ia wale nō kahi'āpana liʻiliʻi noʻu iho. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hanaʻana i nā pōpō palaoa no ka makahiki'ōpio eʻai ai.

6. Perilla Leaf TACE "Moo Fairy Recipe": 20 mau kālā o ka wai 1 mau lā i kēlā me kēia lā. I ka manawa like, e hoʻohana i nā dregs o ka lāʻau lapaʻau (no ka hoʻopiʻiʻana i ka huahana hou) ma keʻano he wela wela.

ʻO Perillat he pungent a me nā waiwai mahana, a me kāna mau hana e pili ana i ke anu Clinically, ua hoʻohana pinepineʻia ia no nā anuanu, ka makani, a me ka'ōpū, a me ka'ōpū o ka'ōpū a me ka'ōpū. ʻO nā noiʻi noiʻi PharmacoCological: He mau hopenaʻo Perlailyretic a me nā hopena inthibyretic a me nā inhibitory ma ka uluʻana o Staphylococlucus Aureus. Hoʻohanaʻia kēia papa inoa no ka mea mua o ka mastitis mua. Hiki ke hōʻemi i ka honi, e hoʻolele ai i kaʻeha, ae hōʻemi i ke anuanu a me ka wela. Inā e hui pūʻia me "Liu Shen Phills", 20 mau penikala i kēlā me kēia manawa,ʻelua mau lā, eʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena. ʻAʻole pono ia e hoʻohanaʻia e nā mea me ka maʻi kiʻekiʻe a me ka hoʻomehanaʻana.

7.ʻO nā umauma moa i kālaiʻia me nā'ōpala o Perlala (ʻokiʻia i loko o ka paʻakai liʻiliʻi, a me ka momona ʻO Chili Peppers, Ginger, Singer, Slice Garlic, Fry i nā lāʻau palaoa a hiki i ka crispy aʻoki iā lākou i nā'āpana liʻiliʻi. Hoʻokahi papaʻaina i kēlā me kēia o ka moryster sauce a me nā kukui soy couce,ʻelua mau papaʻaina, a me kahi msg msg. ʻO kaʻaila wela i kahi pā, hoʻohui i nā lau perilla a me nā fry a hiki i ka crispy, wehe a waiho i ka papa. I kēia manawa, ua huli ka aila'ōmaʻomaʻo a loaʻa iā ia ka pā o Perilla. E hoʻohui i nā'āpana moa a hiki i ka wā e kukeʻia ai lākou, laweʻia a laweʻole. E waiho i kahi puna nui o ka aila i loko o ka ipuhao a wela i ka wela. E hoʻohui i nā pepper cliil cliil, ginger, nā kiʻi a me nā balth peppers a me sauté a me nā meaʻala. Hoʻohui i nā'āpana muship a me nā manawa āpau. E hoʻohui i nā'āpana moa a me ka stir-fry. E hoʻohui i ka aila a hoʻoulu-fry i kekahi mau manawa ma mua o ka waihoʻana i loko o ka ipuhao. ʻo ia wale nō

Perilla Seed Powder RecipePerilla Seed

Perilla Seed Sujebi

ʻO kā mākouʻoihanaʻoihana ma nā huahana Perillas: Perlalla SUB, Perlalla huaʻai a me Perlalla

Ka hiki ke hoʻolako a me nā ʻike hou ...

PackagingKākau

'OhanahanaUnlimited supply

Kahi o ka hoʻomakaKina

Ka hoʻolakoʻana i ka ponoUnlimited supply

ʻO Portdalian, shanghai ,guangzhou

ʻO keʻano o ka ukuL/C,T/T

ʻO IncotermFOB

perilla hua tcm

Huahana keʻokeʻo

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Contact Us
Subscribe
Social Media

Kuleana kope © 2024 Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd Nā kuleana a pau.

E hoʻouna i ka noi
*
*

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna